Ben je klaar voor het nieuwe schooljaar ???

Het nieuwe schooljaar is begonnen.

Ik ben er klaar voor, ben jij dat ook. Heb je hulp nodig bij het maken van economieopgaven of is de theorie nog niet helemaal duidelijk? Graag wil ik jouw hier bij helpen. Het maken van economieopgaven blijft altijd voor veel leerlingen moeilijk. Een uitleg op een andere manier als dat je gewend bent kan altijd je verder helpen bij het begrijpen van moeilijke sommen. Elke docent legt weer op een andere manier een som uit, vaak begrijp je het beter bij de ene docent en bij een ander niet. Door een individuele begeleiding kan ik beter inspelen op wat jij op een bepaald moment nodig hebt aan specifieke aandacht. Mijn specialiteit is dan ook maatwerk leveren en door mijn ervaring met diverse soorten leerlingen weet ik dan ook waar ik bij de ene leerling meer aandacht aan een bepaald onderwerp moet besteden en bij de andere niet. Economie is een abstract lesvak, d.w.z. je kunt je van veel economische begrippen niet meteen een voorstelling maken. Als docent probeer ik altijd deze moeilijke begrippen te koppelen aan onderwerpen die jouw wel aanspreken en waarvan je meer weet. Vaak blijkt dan achteraf dan dergelijke begrippen lang niet zo moeilijk zijn als dat je voorheen dacht. 

Veel plezier met het nieuwe schooljaar.

 

\